Collectie brillen

Als u op zoek bent naar een trendy, stijlvolle, moderne of sportieve bril dan bent u bij Goldman Optiek op het juiste adres. Wij nemen ruimschoots de tijd om het juiste montuur bij uw gezicht, stijl en smaak te vinden.

Nieuw bij Goldman Optiek, Furla correctie brillen

Ontdek de nieuwste toevoeging aan ons assortiment: Furla correctiebrillen. Met hun kenmerkende Italiaanse flair, onderscheiden deze brillen zich door hun prachtige ontwerpen, gedurfde kleuren en hoogwaardige materialen. Verrijk uw stijl met de tijdloze elegantie van Furla. Lees meer

Goldman Optiek is ook leverancier van Binôche, monturen met 'joie de vivre' 

De monturen van Binôche worden ontworpen in Antwerpen en handgemaakt in Frankrijk en Italië. De monturen stralen een ‘joie de vivre’ uit dat meteen opvalt. De kleurrijke en dynamische ontwerpen weerspiegelen je persoonlijkheid. Lees meer

Ook het grensverleggende Nederlandse merk, Vinz Roy is verkrijgbaar bij Goldman Optiek!

Zoekt u de veel kleurige monturen van bijvoorbeeld Johann van Goisern, de stijlvolle modellen van Porsche Design, elegante monturen van Silhouette, de retro en unisex modellen van Vasuma of de modellen voor jong en oud van Mexx?

Porsche Design of toch liever een Jaguar montuur?

Ook voor de stijlvolle, deels op de auto design gebaseerde, modellen van Porsche Design bent u bij ons aan het juiste adres. Is Porsche niet uw automerk? Neem dan een kijkje op onze Jaguar correctiebrillen pagina, misschien passen die beter bij uw smaak.

Loop eens binnen bij Goldman Optiek. Wist u dat wij ook het verfijnde damesmerk OWP in ons assortiment hebben? 

De opa van de eigenaar van Goldman Optiek wist het al!

De monturen van Rodenstock verenigen verfijnd Duits design en kwalitatief hoogwaardige duurzame materialen, komt u deze prachtige monturen bekijken in onze winkel? 

Onze winkel ligt in een kinderrijke wijk en wij hebben een groot assortiment kinderbrillen in huis.