Goldman Optiek

 Adresgegevens

Sophiapromenade 72
3344 PM , Hendrik-Ido-Ambacht

 Telefoon

078 - 6129935

 E-mail

info@goldmanoptiek.nl

 Openingstijden

Dinsdag t/m vrijdag: 09.30 - 17.30
Zaterdag: 09.30 - 17.00

Copyright © Goldman Optiek 2023

Web development: Acadia

Johann von Goisern geïnspireerd door het dierenrijk

De brillen van Johann von Goisern kenmerken zich door hun buitengewone ontwerp. Geïnspireerd door de natuur en de dierenwereld uit Oostenrijk zijn de ontwerpen van Johann von Goisern altijd zeer kleurrijk. Elke vorm en kleurencombinatie is zorgvuldig geselecteerd, zodat elke kleur, elk model en dus elke collectie harmonieus maar tegelijkertijd uniek is.

Elke bril heeft zijn eigen karakter: van klassiek tot modern, van rustig tot opvallend, van serieus tot speels. Voor veel ontwerpers is het kiezen van de juiste vorm de laatste stap – voor Johann von Goisern de eerste!

Als ze eenmaal een geschikte vorm hebben gevonden, begint het ontwerp van de bijbehorende kleurencombinaties. Deze worden afgestemd op de kenmerken van de vorm en spelen met de kenmerken ervan. Zo ontstaat met elke kleurencombinatie een volledig uniek kader. Om deze speciale ontwerpen te realiseren, heeft Johann von Goisern eigen technologieën voor het lamineren van katoenacetaat ontwikkeld.

Deze afwerkingsprocessen worden met de hand uitgevoerd en duren, afhankelijk van de kleurencombinatie, één tot twee weken. In deze tijd worden tot 20 verschillende materialen met de hand verfijnd tot een enkele Johann von Goisern kleurencombinatie.