Oogverzorging, producten van onder andere Hylo

Ook voor de verzorging van uw (droge) ogen en oogleden kunt u bij ons terecht. Wij hebben de druppels en zalf van Hylo in ons assortiment en ooglid doekjes van Oté. De producten van Hylo bieden oplossing voor het bevochtigen en verzorgen van de ogen.

Goldman Optiek heeft een uitgebreid assortiment Hylo producten

Het assortiment biedt het ideale product voor iedere vorm en ieder stadium van droge ogen en bijbehorend ongemak voor overdag en ’s nachts.

  • Hylo Dual Intense: bevochtigende oogdruppels, voor een intensieve therapeutische bevochtiging bij droge ogen met irritaties en een branderig gevoel.
  • Hylo Dual: bevochtigende oogdruppels, voor een stabilisatie van de traanfilm bij droge ogen met branderig gevoel en jeuk. Geschikt voor gebruik met contactlenzen.
  • Hylo Parin: bevochtigende oogdruppels, voor de verzorging van geïrriteerd hoornvlies en bindvlies. Geschikt voor gebruik met contactlenzen.
  • Hylo Gel: bevochtigende oogdruppels, bij ernstige en chronische droge ogen. Geschikt voor gebruik met contactlenzen.
  • Hylo Comod: bevochtigende oogdruppels, bij het gevoel van een vreemd voorwerp in het oog, branderig gevoel of tranende ogen. Geschikt voor gebruik met contactlenzen.
  • Hylo Night: Oogzalf met vitamine A bij extreem droge ogen, zodat de oogleden ’s nachts niet aan elkaar plakken.

Alle druppels en de oogzalf van Hylo zijn zonder conserveermiddel en na opening 6 maanden houdbaar.

Conserveermiddelvrije en hypoallergene doekjes van Oté

Oté ooglid doekjes: conserveermiddelvrije en hypoallergene doekjes voor een reinigende, hydraterende en kalmerende werking. Om vuil en afscheiding van de oogleden en wimpers te verwijderen, bij bijvoorbeeld blepharitis. Bevat geen alcohol.